Președintele Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a anunțat astăzi că au restructurat mai multe posturi din administrație. Vizați sunt Horia Sabo și echipa adusă de acesta în vară.

„Comitetul Director a decis, în urma auditului pe care l-am avut, să restructureze mai multe posturi la club, tocmai pentru a nu mai avea cheltuieli atât de mari. A costat foarte mult încadrarea acestor persoane venite la club, iar deficitul este foarte mare. Exista riscul să nu luăm licența. Nu vă pot spune în acest moment care sunt aceste posturi, le vom anunța la momentul respectiv. Trebuie să urmăm pașii legali, de aceea vă vom anunța la momentul respectiv”, a spus Adrian Ambrosie.

Vizate sunt posturile ocupate de directorul general Horia Sabo, directorul economic Laurențiu Sabo, directorul sportiv Tibor Selymes și PR-ul Aurelian Simion.

Chișcă, singura noutate

Altfel, elevii lui Flavius Stoican s-au reunit, astăzi, în Copou, tehnicianul Politehnicii având 19 jucători la reunire. Singura noutate este moldoveanul Valentin Chișcă, un tânăr de 20 ani de la Zimbru Chișinău, venit în probe.

Jucătorii prezenți la reunire: Denis Rusu, Ștefan Târnovanu, Theodor Axinte (revenit de la Lugoj, unde a fost împrumutat) – portari, Cosmin Frăsinescu, Ovidiu Mihalache, Adria Gallego, Narcis Bădic, Ionuț Panțîru – fundași, Kamer Qaka, Ionuț Cioinac, Andrei Sin, Mădălin Mihăescu, Patrick Petre, Vlad Danale, Laurențiu Rus, Moussa Sanoh, Marius Chelaru, Alexandru Zaharia, Valentin Chișcă (Zimbru Chișinău, în probe) – mijlocași.

Gabriel Bosoi, Dylan Flores, Platini, Andrei Cristea și Lewis Enoh vor sosi în cursul acestei seri, iar Kizito și Ștefan Popescu sunt așteptați în zilele următoare.

Cobrea, Pârvulescu, Roșu, Aguinaldo, Ndongala și Bekui vor negocia în zilele următoare rezilierea pe cale amiabilă a contractelor.

Bătaie mare pentru locul 6

Antrenorul Flavius Stoican s-a declarat optimist în ceea ce privește intarrea în play-off.

„Suntem încrezători că putem ajunge din nou în play-off, plecăm la drum cu entuziasm. Știm că anul trecut am fost într-o situație asemănătoare și am avut un parcurs foarte bun în miniretur. Sperăm să reedităm aceeași performanță. Pentru locul 6 este bătaie mare între noi, Mediaș, Astra și Sibiu. Și Botoșani are șanse matematice, dar Dinamo cred că are șanse mici. Vom pleca în cantonament cu 24 de jucători. Vrem să mai aducem doi jucători, un fundaș central și un atacant”, a declarat Flavius Stoican.

Articolul precedentEmil Brumaru, înmormântat cu onoruri militare
Articolul următorJudecat pentru că se dădea drept părintele Calistrat pentru a păcăli credincioșii