Un individ a fost încătușat de către autoritățile ieșene, după ce autoritățile italiene au emis o alertă în privința sa. 

Astfel, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au dispus arestarea lui Maxim C.
“Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, dispune arestarea provizorie a persoanei solicitate, în vederea predării, în baza semnalării SIS – Biroul SIRENE Italia, în temeiul mandatului european de arestare emis de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Torino, în vederea executării pedepsei de doi ani şi șase luni de închisoare, aplicată prin decizia din data de 16 aprilie 2014 a Curţii de Apel din Torino, pentru comiterea a două infracţiuni de vătămare corporală gravă şi rele tratamente domestice / familiale agravate, pe o durată de 15 zile. Persoana arestată va fi depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Iaşi. Fixează termen pe data de 4 iunie 2019“, au menționat judecătorii ieșeni. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.
Potrivit anchetatorilor, în urmă cu mai bine de cinci ani, individul ar fi comis cele două infracțiuni pe teritoriul Italiei.
Articolul precedentPensionar ieșean, lăsat fără carnet: care a fost motivul
Articolul următorPe ce cheltuie 13,5 milioane de lei Spitalul „Sf. Spiridon“