Un individ a fost pedepsit de către judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzat că a băgat în propriul buzunar banii firmei.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Bogdan B., din București, la un an și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru delapidare.

Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unei instituţii publice aflate în subordinea Primăriei Sectorului III Bucureşti, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilităţi publice, fie prestarea de servicii de asistenţă socială, instituţie ce va fi stabilită de către consilierul de probaţiune ca urmare a evaluării efectuate. Admite acțiunea formulată de partea civilă şi obligă inculpatul la plata către aceasta a sumei de 30.141,22 lei, cu titlu de daune materiale, pretenţii civile recunoscute de către inculpat, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul individului a început pe data de 25 iulie 2018. Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, individul ar fi băgat în buzunar banii firmei pentru care lucra.