Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliția Română organizează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și de găsire a persoanelor dispărute.

Astfel, a fost clarificată situația în 185 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Aşadar, în perioada 27 iulie – 2 august 2018, agenţii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au prins 132 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 74 de minori.

De asemenea, în această perioadă, au fost prinse 53 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 32 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, opt aveau mandate de arestare preventivă, zece erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar trei persoane aveau sentințe penale de internare în unitați medicale de specialitate.

Polițiștii din Iași au prins un bărbat în vârstă de 34 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de doi ani și şase luni, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Iași”, au menţionat ieri oamenii legii.

Articolul precedentAmenzi de peste 100.000 de lei, date în câteva ore
Articolul următorExerciţiu de simulare a unei TRAGEDII FEROVIARE!