În perioada 24 – 25 mai 2018, în Sala „Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iași va avea loc Conferința „CyberShare”.

Evenimentul își propune să prezinte proiecte și exemple de bune practici în domeniul securității cibernetice și se adresează responsabililor cu securitatea IT și managerilor din companii publice și private direct interesați de soluții care permit protejarea sistemelor informatice de atacuri cibernetice.

Dintre speakeri au confirmat participarea Daria Cătălui – Cyber Awareness coordonator în cadrul Comisiei Europene, Dalibor Baskovc – IT Service Manager Information Assurance Office în cadrul Comisiei Europene, Liviu Moron – IT Service Manager Security Assurance în cadrul Comisiei Europene, Ioan Cosmin Mihai – Academia de Poliție București și alți specialiști în Cybersecurity din instituții publice și private. 

„Invitația adresată românilor din Instituțiile Europene care lucrează în Cybersecurity de a împărtăși experiența lor participanților la eveniment este un prim pas prin care dorim să îmbunătățim schimbul de idei între românii din diaspora și companiile publice și private din România”, arată organizatorii evenimentului.

Participarea la conferință este gratuită, accesul fiind posibil în limita locurilor disponibile după înregistrarea pe site-ul evenimentului.

Articolul precedentUn bărbat s-a urcat pe Teatrul Național din Iași și a amenințat că se aruncă
Articolul următorViitorii polițiști, în vizită la Iași