Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră au confiscat peste 9.500 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.
Astfel, oamenii legii au prins un bărbat de 65 de ani, care avea într-un autoturism 9.580 de ţigarete, susceptibile a proveni din contrabandă. În urma verificărilor efectuate, asupra bărbatului au fost găsiți 350 de lei, bani susceptibili a proveni din contrabandă.
Cele 9.580 de ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit de bărbat și banii găsiți asupra acestuia au fost indisponibilizați, în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.
De asemenea, agenții din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au confiscat peste 650 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.
Oamenii legii au prins un bărbat de 68 de ani, în timp ce oferea spre vânzare 200 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.
Mai mult, agenții au prins un alt bărbat, de 64 de ani, din Republica Moldova, în timp ce oferea spre vânzare 460 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.
Cele 660 de ţigarete, găsite asupra celor 2 bărbați, au fost ridicate în vederea confiscării. În cauze au fost întocmite dosare penale.
Articolul precedentA vrut să se sinucidă cu medicamente și alcool
Articolul următorCampanie de colectare a deșeurilor, la Iași