Agenții rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au acționat în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pentru prevenirea accidentelor.

În cadrul acțiunii au fost date 229 de amenzi și au fost reținute 31 de permise de conducere, dintre care 23 pentru depășirea coloanei oprite la tracerea la nivel cu calea ferată, două pentru nerespectarea semnalelor acustice sau luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată și șase pentru alte abateri.

Astfel, un bărbat de 46 de ani a fost amendat, fiindu-i reținut și permisul, deoarece a condus un autoturism în municipiul Iași, iar, la o trecere la nivel cu calea ferată, nu a oprit, deşi semnalele acustice şi luminoase erau în funcţiune, iar semibarierele – în curs de coborâre.

În plus, un bărbat de 35 de ani a fost amendat, fiindu-i reținut permisul, deoarece a condus un autoturism în municipiul Iași, iar, în apropierea unei treceri la nivel cu calea ferată, prevăzută cu semnale acustice şi luminoase, a depăşit coloana oprită în zonă.

 

Articolul precedentSoluția jenantă găsită de primarul Mihai Chirica pentru lipsa creșelor trimite copiii la Hotel Municipal
Articolul următorCum poţi fi JEFUIT în mijloacele de transport în comun din Iaşi!