Echipa Aeroportului Iași i-a îndeplinit unui copil cea mai frumoasă dorință chiar în ziua în care acesta a împlinit 13 ani.

Cezar Munteanu este ieșean și, deși a mai călătorit cu avionul, împreună cu părinții, nu a avut niciodată ocazia să vadă cum arată cu adevărat o cabină de pilot.

Este fascinat de aviația civilă, iar pasiunea pentru acest domeniu a început când avea doar 8 ani, dintr-o simplă joacă. Acum, cel mai mare vis al său este să devină pilot.

„L-am întâmpinat pe Cezar la aeroport în această dimineață și am urcat împreună la bordul aeronavei Blue Air, unde ne aștepta echipajul de zbor. Momentul când a intrat pentru prima dată în cabina piloților și a primit diploma de felicitare din partea echipei Aeroportului l-a emoționat până la lacrimi. A stat pe scaunul comandantului de aeronavă, studiind cu mare atenție toată aparatura. (…) Dorim ca prin astfel de acțiuni să încurajăm pasiunea pentru zbor în rândul copiilor și tinerilor, în general, pentru că este o activitate extrem de frumoasă, care te disciplinează și îți oferă multe perspective. Totodată, demonstrăm că Aeroportul Iași nu este destinat doar călătoriilor, ci și un loc unde tinerii ne pot împărtăși bucuriile și visurile lor. Îi dorim lui Cezar mulți ani minunați și noroc pentru ca visul său să devină realitate”, a spus Cătălin Bulgariu, directorul general al Aeroportului Internațional Iași.

Articolul precedentIeșeancă, suspectată de contrabandă
Articolul următorSuspecți de trafic de droguri, săltați de “mascați” la Iași! Ce au găsit anchetatorii la percheziții