Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au prins în trafic doi cetăţeni români care conduceau vehicule, deşi nu aveau acest drept.

În timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari a oprit în trafic, în localitatea de frontieră Trifeşti, un moped condus de un tânăr.

Cu ocazia legitimării, tânărul nu a putut prezenta permisul, iar, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că este un minor în vârsta de 14 ani, domiciliat în judeţul Iaşi şi neavând dreptul de a conduce. Extinzând cercetările, agenţii au constatat că mopedul nu este înregistrat.

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări în conformitate cu prevederile legale, totodată fiind anunţat unul dintre părinţii minorului.

De asemenea, agenţii din cadrul aceluiaşi sector, în timpul efectuării unor misiuni specifice în zona de competenţă, l-au prins în trafic, în localitatea de frontieră Hermeziu, pe vrânceanul M.V., în vârstă de 36 de ani, care conducea o autoutilitară marca Fiat Ducato înmatriculată în România.

La control, la solicitarea agenţilor, bărbatul nu a putut prezenta permisul, fapt pentru care au fost efectuate verificări suplimentare, iar oamenii legii au stabilit că persoana în cauză are suspendat dreptul de a conduce din oficiu, în urma cumulării punctelor de penalizare.

Poliţiştii fac acum cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea de inerii permisului. 

 

Articolul precedentHAOS în trafic: tot mai mulţi ieşeni, prinşi băuţi la volan
Articolul următorCum poţi fi JEFUIT pe străzile din Iaşi