Liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, le-a recomandat liderilor PSD de la Bucureşti şi din judeţele moldave să-şi aducă participanţii la mitingul de astăzi, de la Iaşi, pe drumurile pe care nu le-au modernizat.

„Sunt uluit de tupeul și de nebunia de care dă dovadă Liviu Dragnea prin venirea, încă o dată la Iași. Social-democraţii din Vaslui le recomand să vină pe DN 24 şi apoi pe strada Trei Fântâni (“Drumul hoţilor”) şi să iasă apoi în şoseaua Bucium. Celor din Suceava, pe DJ 282, adică pe la Breazu, unde sunt manifestații săptămânal. De la Botoșani, Dragnea să aducă oamenii pe la Târgu Frumos – Botoșani, unde nici acum nu s-a asfaltat“, a spus Costel Axinte.

Deputatul Marius Bodea şi-a manifestat temerea că ieşenii vor fi sfidaţi prin prezenţa diviziei „de ţestoase” a Jandarmeriei, cea care a înăbuşit mitingul din 10 august trecut de la Bucureşti.

„A învins ambiția maladivă a lui Liviu Dragnea, deși au fost voci care au încercat să-l convingă să nu facă acest miting. În online, oamenii se organizează să se opună acestui «Erdogan de carton», Liviu Dragnea. Jandarmeria română a decis să trimită trupe serioase la Iași. Acele «țestoase» care au înăbușit mitingul de anul trecut din București“, a precizat Marius Bodea.

Articolul precedentKlaus Iohannis își lansează noua carte despre Uniunea Europeană la Iași
Articolul următorIașul, sub invazia „roșie“