Doi ieşeni, tată şi fiu, au fost pedepsiţi de către magistraţi, după ce au fost acuzaţi de comiterea uni infracţiuni extrem de grave.

Aşadar, Tribunalul Iaşi a dispus condamnarea lui Florin şi Marian C. la câte 15 ani de detenţie, pentru omor calificat.

“Instanţa admite în parte acţiunile civile şi obligă, în solidar, inculpaţii să plătească 20.000 de lei cu titlu de daune morale şi suma de 10.000 de lei cu titlu de daune materiale”, au spus magistraţii. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi contestată.

Procesul celor doi a început pe data de 7 martie 2019. Asta, după ce ei u fost încătuşaţi de pe data de 26 decembrie 2018.

Marian (22 de ani) şi Florin C. (50 de ani), fiu şi tată, au fost trimişi în judecată de procurori pentru omor calificat, ei fiind acuzaţi că ar fi ucis, cu cruzime, un consătean în vârstă de 30 de ani.

Conform anchetatorilor, cei doi au chinuit victima aproximativ 30 de minute înainte ca aceasta să moară. Crima a avut loc în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie 2018. În seara acelei zile, Marian şi Florin C. s-au întâlnit la un bar din localitate cu victima C.V.

Acolo, cei trei bărbaţi au consumat alcool în exces. La un moment dat, Marian C. l-a invitat pe C.V. la el acasă, pentru a continua petrecerea. Cei trei au ajuns în casa respectivă, unde au continuat să bea alcool. La un moment dat, Florin C. şi-a amintit că, în trecut, a avut un conflict cu C.V.

Oamenii legii au spus că, alături de tatăl său, tânărul ar fi început să îl lovească cu pumnii şi picioarele pe invitat. Victima a fost lovită, timp de jumătate de oră, şi cu o bucată de lemn. Din cauza leziunilor puternice, victima a murit.

 

Articolul precedentCondamnaţi din cauza canabisului
Articolul următorE oficial: Cristea va juca un sezon în Copou