Doi frați dintr-o comună ieșeană vor fi nevoiți să dea explicații în instanță, după ce au fost acuzați de comiterea unei fapte oribile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Ciprian și Costel B., sub acuzația de omor.

Oamenii legii au spus că, la finele anului trecut, un bărbat de 30 de ani, din comuna Țibana, Mihai R., a fost ucis în bătaie.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 23 decembrie 2018, Mihai R. ar fi fost agresat de către cei doi frați chiar în mijlocul drumului sătesc.

În seara zilei de 23 decembrie 2018, numitul R. Mihai a fost agresat pe drumul sătesc cu obiecte condondente și a suferit leziuni grave la nivel cranian, ce au dus la decesul acestuia”, au arătat procurorii procurorii ieșeni.

Oamenii legii au mai menționat că întregul scandal a pornit de la faptul că victima și Ciprian B. S-ar fi aflat într-un conflict din anul 2017, când s-ar fi bătut.

Anchetatorii au adăugat că, în urma unui conflict, victima ar fi fost agresată de cei doi frați. După incident, victima a decedat din pricina leziunilor grave suferite la nivelul capului.

La audieri, Ciprian B. ar fi afirmat că, de fapt, Mihai R. ar fi fost cel care a sărit la bătaie pe uliță și că l-ar fi lovit cu capul în ochi. Pe de altă parte, un martor a relatat că l-ar fi auzit pe Mihai R. în timp ce îi ruga pe agresori să nu îl mai lovească. Rudele victimei s-au constituit părți civile în cadrul procesului penal, urmând să spună care sunt despăgubirile materiale și morale pe care le solicită.

 

Articolul precedentMarius Bodea (PNL): Liviu Dragnea începe să semene tot mai mult cu Maduro!
Articolul următorŞofer pedepsit în urma unui ACCIDENT rutier cu victimă