Doi ieșeni, tată și fiu, vor fi nevoiți să dea explicații în fața instanței, după ce au fost acuzați de comiterea unei fapte teribile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea la instanță a dosarului în care Florin (50 de ani) și Marian C. (21 de ani) sunt acuzați de comiterea infracțiunii de omor calificat. 

La finele anului trecut, judecătorii ieşeni au dispus arestarea preventivă în cazul celor doi bărbaţi din comuna Belceşti, respectiv Florin şi Marian C., tată și fiu.

Cei doi sunt acuzaţi că ar fi ucis cu cruzime un consătean în vârstă de 30 de ani, Vasile C. Potrivit procurorilor, cei doi agresori ar fi chinuit victima aproximativ 30 de minute înainte ca aceasta să moară.

Crima ar fi avut loc în localitatea din care sunt originari cei trei bărbaţi, în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie 2018. În seara acelei zile, Marian şi Florin C. s-au întâlnit la un bar din localitate cu Vasile C.

Acolo, cei trei bărbaţi au consumat alcool în exces. La un moment dat, Marian C. l-ar fi invitat pe Vasile C. la el acasă, pentru a continua petrecerea. Cei trei ar fi mers în casa respectivă, unde ar fi continuat să consume alcool.

Procurorii ieșeni au spus că, la un moment dat, tânărul şi-ar fi amintit că, în trecut, a avut un conflict cu Vasile C. și, alături de tatăl său, ar fi început să îl lovească cu pumnii, picioarele și cu o bucată de lemn pe musafir. Din cauza leziunilor puternice suferite, victima a decedat. 

 

Articolul precedentTot mai mulți magistrați PROTESTEAZĂ: sistemul judiciar, afectat grav!
Articolul următorInteres maxim pentru clasa pregătitoare. Iașul, pe locul al treilea la nivel național