Formația CSM Politehnica Iași a încheiat primul stagiu de pregătire din această vară a avut loc la Cheile Grădiștei.

Echipa ieșeană trebuia să aibă un antrenament şi sâmbătă dimineaţă, însă antrenorul Flavius Stoican a decis ca ultima şedinţă de pregătire să fie anulată, pentru ca jucătorii să aibă mai mult timp liber înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, prevăzută a avea loc luni. Fotbaliştii au primit liber după ultimul antrenament de viner.

Președintele clubului ieșean, Adrian Ambrosie, a declarat că lotul care va face deplasarea în Turcia va fi stabilit la sfârşitul săptămânii.

„Patrick Petre va face parte din lotul care merge în Turcia. Sin şi Bădic, care au lipsit de la Cheile Grădiştei, din motive medicale, vor merge cu echipa în Turcia. Antrenorul s-a declarat nemulțumit de Acosta și s-ar putea să renunţăm la acesta. Platini, Kizito şi Pedro rămân pe lista de transferări. Mongongu va semna sâmbătă, iar pe Poyet şi Onana, pe care-i aşteptăm în Iaşi, îi vom trimite în cantonament săptămâna viitoare, după ce vor trece testele medicale. Sunt şanse să mai apară şi alţi jucători în cantonament”, a spus Adrian Ambrosie.

Articolul precedentFirmele de pază, verificate de oamenii legii
Articolul următorDe luni încep lucrările de restaurare a Casei Dosoftei