Vineri, 7 decembrie, Compania de Transport Public (CTP) Iași achiziționează servicii de printare a biletelor și abonamentelor, prevederea bugetară fiind de 314.480 lei, fara TVA. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. Necesarul este de 18.600.000 bilete și 832.000 abonamente.

„Pe parcursul derulării contractului SCTP Iași va putea solicita noi tipuri de titluri de călătorie sau renunța la unele existente, în funcție de situațiile concrete, în aceleași condiții contractuale (preț, termene, livrare). SCTP Iași dorește ca pe parcursul derulării să se poată modifica, dacă se impune, elementele de design textual, culorile, poziționarea reperelor pe imprimate, fără a fi solicitate costuri suplimentare. SCTP Iași va lansa comenzi în funcție de necesități, periodic, cantitățile prezentate fiind aproximativ la nivelul unui an. În funcție de necesarul de consum al SCTP Iași se pot face compensări între tipuri de imprimate, astfel încât valoarea contractuală să fie respectată”, se arată în caietul de sarcini.

În vară, CTP a încheiat un contract pentru serviciile amintite însă, firma Gutenberg SRL, cu care s-a încheiat înțelegerea, nu a mai onorat contractul.

Articolul precedentSpectacol de colinde, la primărie
Articolul următorAmbasadorul SUA va conferenţia la Iaşi