Oamenii legii din cadrul Secției I Poliție au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenții de pază ai unei societăți comerciale au surprins un tânăr care ar fi furat mai multe produse.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Rediu, care ar fi furat din magazin şase pachete cu cafea, în valoare de 125,94 de lei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările continuă.

De asemenea, oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenții de pază ai unei societăți comerciale au surprins două persoane în timp ce ar fi furat mai multe produse. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat o femeie de 49 de ani și o tânără de 23 de ani, ambele din Iași, care ar fi furat din magazin zece pungi cu fistic, în valoare de 297,90 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările continuă.

Articolul precedentGROAZĂ: Violată de propriul tată, apoi de către frate, a rămas însărcinată de două ori! Victima are handicap PSIHIC!
Articolul următorNoi jandarmi, în Iaşi!