O tânără din Iași a devenit celebră în presa locală după ce a decis să facă tot ce îi stă în putință pentru a pune mâna pe banii soțului.

Femeia este acuzată că ar fi în stare să calce peste cadavre pentru a rămâne cu banii fostului partener, însă partea cea mai tristă este că la mijloc este un copil de doar 4 ani.

Deși la început relația a părut una ideală, lucrurile dintre cei doi au devenit problematice, așa că au mers în instanță pentru a divorța.

Dosarul divorțului este în instanță de doi ani, iar judecătorii nu au reușit încă să soluționeze cazul, procesul suferind deja opt amânări.

Presa locală scrie că tatăl a adus în instanță toate dovezile care să arate că are dreptate, dar acestea ar fi ignorate, fosta soție făcând tot felul de înscenări pentru a-l incrimina în fața judecătorilor.

Femeia ar fi puternic susținută de mai multe persoane

Femeia ar fabrica dovezi cu ajutorul mamei ei, al unei avocate și unui judecător, iar acest lucru a ajuns în atenția anchetatorilor.

Mama femeii susține că i-ar fi împrumutat bani fostului ginere, însă acesta spune că situația stă invers. Totodată, cele două i-ar fi administrat pe ascuns bărbatului pastile destinate persoanelor cu afecțiuni psihice, persoanele care iau aceste medicamente neavând voie să conducă.

Bătălia legală dintre cei doi ar fi pornit, de fapt, din cauza mamei femeii, care s-ar fi amestecat în relația acestora încă de la început, scrie presa locală, care mai notează că avocata care le reprezintă pe cele două în instanță „încearcă cu orice preț să-și câștige cazul, inducând în eroare celelalte părți, mergând, probabil, pe premisa din anii `80, cum că mama este singura ființă care trebuie să-și îngrijească copilul, fără să conteze interesul și prioritatea bărbatului cu care a ales să-și împartă viața”.

După opt amânări, procesul are un nou termen, pe 30 martie.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentIași. Un bărbat căzut în stradă, salvat de salvamontiști
Articolul următorGermania. Mai mulți pietoni, spulberați intenționat de un autoturism. Bărbatul aflat la volan, diagnosticat cu probleme mintale