În acest weekend, conducerea centrală a Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) va fi prezentă în Iași pentru a participa la primul Consiliu Național PLUS din 2020.

Liviu Iolu va fi candidatul PLUS la Primăria Iaşi.

Liviu Iolu are 39 de ani şi este jurnalist. El a fost purtător de cuvânt al Guvernului României condus de Dacian Cioloș și consilier de stat pe probleme de comunicare la Cancelaria prim-ministrului din 4 martie 2016 până pe 4 ianuarie 2017. În prezent este membru al PLUS.

Simultan cu reuniunea tuturor președinților de filiale PLUS din țară, în capitala Moldovei se vor desfășura evenimente cu un puternic impact politic. Agenda de lucru include următoarele:

  1. Alegerea membrilor Biroului Național PLUS.
  2. Lansarea cabinetului de europarlamentar al lui Dragoș Tudorache.
  3. Lansarea candidatului PLUS la funcția de primar al municipiului Iași (inclusiv a candidaților pentru Consiliul Local Iași).
  4. Lansarea candidatului PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Iași (inclusiv a candidaților pentru Consiliul Județean)

Moise Guran, nou membru al Alianței USR – PLUS, va participa atât la consiliul național, cât și la inaugurarea sediului.