Formația Politehnica Iași va debuta în noua ediție de campionat în această seară, de la ora 21.00, pe terenul campioanei CFR Cluj.

Cu o nouă formulă pe banca tehnică și cu mai mulți jucători plecați în această vară și transferuri făcute pe ultima sută de metri, ieșenii sunt, totuși, încrezători că pot scoate un rezultat bun în condițiile în care clujenii sunt concentrați mai mult pe partida din preliminariile Ligii Campionilor, cu Astana.

”CFR Cluj este o echipă bună, puternică, este campioana României. Îi respectăm, dar nu ne este teamă. Mergem să facem un joc bun, acesta este primul obiectiv. Şi încercăm să dăm maximum, pentru a lua un punct sau puncte”, a spus Teja, care nu poate conta pe fundașul central Mihalache, accidentat. În aceeași situație este și Bădic.

În condițiile în care ieșenii nu au primit carteaverde pentru Passaglia şi Breeveld, Mihai Teja ar putea începe partida de la Cluj cu formula: Rusu – Gallego, Diallo, Frăsinescu, Panţîru – Loshaj, Chelaru – Danale, Teixeira, Horşia – Bălan.

Articolul precedentUn ieșean a dat lovitura la Loto: cât a câștigat!
Articolul următorMașini noi pentru colectarea gunoiului din Iași