Detalii cutremurătoare ies la iveală despre tânărul de 20 de ani ucis la un majorat, în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Răpus de durere, tatăl băiatului a povestit că fiul său a reușit să învingă o formă gravă de cancer atunci când medicii nu îi dădeau nicio șansă. Între timp, criminalul din Iași a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Sebastian, tânărul de doar 20 de ani, a sfârșit însă într-un mod cumplit. Se distra la o petrecere când un alt tânăr care consumase alcool a provocat un scandal. Sebastian a sărit să își apere prietenii, dar a fost înjunghiat mortal în inimă şi în spate. Băiatul avea planuri de viitor și urma să plece în Marea Britanie la sora lui pentru a-și găsi un loc de muncă.

„La 14 ani a facut cancer pe coloana. Si au venit doctorii si ne-au spus ca este mort pe masa de operatie. Dupa aia ne-au anuntat ca este o eroare iar copilul si-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. Si acum l-a omorat un boschetar”, a precizat tatal baiatului pentru Alo Iasi.

Un alt tânăr de 19 ani, de la care ar fi pornit cearta, se află în stare gravă la spital, cu 7 lovituri de cuţit. Agresorul poreclit „Casapu” a fugit după atac, însă a fost prins de polițiști la scurt timp. Nu este exclus ca tragedia să se fi întâmplat pe fondul consumului de stupefiante. O anchetă urmează să lămurească întregul caz. 

Articolul precedentCNAS caută IT-ist cu un salariu de 4.000 de euro. Pentru cei interesați – “Hopa, pagina nu a fost găsită!”
Articolul următorCe cumpără premierul României, Marcel Ciolacu, cu 100 de lei? “Ce am nevoie…”