Surparea unei porțiuni a carosabilului pe DN 28 între Iași și Tomești a fost cauzată de faptul că zidurile unei pivnițe aparținând unui fost han au cedat.

Luni, 25 iunie, urmează să fie decopertattă partea carosabilă și să fie luate măsurile pentru restabilirea circulației.

În data de 22 iunie, a apărut o surpare în partea carosabilă pe DN 28, km 79+800, pe sensul de mers dinspre municipiul Iași de Tomești.

„Având în vedere pericolul de evoluție a prăbușirii zidăriei, sâmbătă, 23 iunie, DRDP Iași a dispus suplimentarea semnalizării cu parapet lestabil (din module din plastic) și balast, fiind instituită o restricție de viteză de 30 km/h și prioritate pentru circulația din sens opus, datorită îngustării gabaritului. Luni, 25 iunie, urmează să decopertăm partea carosabilă și să luam măsurile pentru restabilirea circulației, în funcție de situația identificată în teren.

Cu această ocazie, DRDP Iași solicită înțelegere din partea participanților la trafic, adaptarea vitezei la condițiile de drum și respectarea semnalizării instituite în zonă, până la readucerea părții carosabile afectate la parametri optimi unei circulații în deplină siguranță”, au precizat reprezentații DRDP Iași.

Articolul precedentMii de ieşeni participă la sărbătoarea iei
Articolul următorNoi proteste în Piaţa Unirii