Formația Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputată vineri seară, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi Sf. Gheorghe.

Pe un teren înghețat și pe un frig năprasnic, elevii lui Flavius Stoican au luatr doar un punct în fața unui adversar care a contat doar primul jumătate de oră, când de altfel a și reușit să deschidă scorul.

În minutul 9, Vașvari îl lansează pe Tandia pe stânga, acesta pătrunde în careu, centrează înapoi și Vașvari reia în plasă.

Urmează un asalt al ieșenilor și după numai două minute ieșenii cer penalty la un duel în careu între Rus și Cristea.

În minutul 21 vine și egalarea după trei cornere consecutive la poarta oaspeților. Mingea centrată de pe dreapta de Platini este reluată cu capul de Flores printre picioarele portarului.

După numai șase minute, oaspeții au o fază trasă la indigo cu primul gol marcat, însă Simonovski reia peste poartă din câțiva metri.

La trei minute după pauză, Flores trimite pe lângă poartă, din poziție ideală, după o centrare a lui Gallego.

În minutul 56, ieșenii reușesc să introducă mingea în poartă, însă Platini plecase din ofsaid la mingea peste apărarea adversă trimisă de Cioinac.

Până la final, ambele echipe s-au anihilat reciproc astfel că ieșenii iau doar un punct dintr-un meci pe care l-au dominat teritorial.

Articolul precedentÎncătușat, sub acuzațiile de viol, lipsire de libertate și distrugere
Articolul următorSuspectată că a furat alimente dintr-un magazin