Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de furt de bijuterii din aur în valoare de peste 54.000 de lei.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că, la data de 12 februarie 2023, fiecare dintre bărbați ar fi sustras câte un suport cu bijuterii, dintr-un magazin aflat într-un centru comercial din municipiul Iași.

Unul dintre bărbați a fost depistat la punctul de trecere al frontierei Borș, la data de 09 martie și condus la audieri.

Pentru punerea în executare a mandatului de aducere a bărbatului, polițiștii ieșeni au beneficiat de sprijinul polițiștilor de la Bihor, Cluj şi Mureş. În baza probatoriului administrat în cauză, față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, procurorul de caz dispunând luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile față de acesta.

Celălalt bărbat bănuit de comiterea faptei este căutat de polițiști.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentUn șofer beat a promis unui polițist suma de 2.800 de lei pentru a-l scăpa de dosar penal. Ce a pățit bărbatul
Articolul următorO dronă americană a fost doborâtă de două avioane rusești deasupra Mării Negre. Rusia neagă o eventuală coliziune