Un apartament a fost cuprins de flăcări în satul Vlădeni, comuna Vlădeni, judeţul Iaşi.

„Incendiu la un apartament de 50 mp la Vlădeni cu explozia unei buteli. Două persoane au fost găsite carbonizate şi o persoană cu arsuri de grad 2-3 care a primit îngrijiri de la echipajul de Terapie Intensivă Mobila (TIM). Victimele: o femeie de 65 ani (imobilizata la pat) şi un bărbat 68 ani carbonizaţi. TIM-ul a preluat un bărbat de 46 ani cu arsuri grad 2-3 pe 30 la sută din suprafaţa corporală”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Un vecin a făcut apelul la numărul unic de urgenţă 112. Conform martorilor, nepotul Marius O. a venit în vizită la apartamentul celor doi din Vlădeni pentru a le schimba butelia. Acesta nu avea instrumentele necesare aşa că a bătut la un vecin pentru a împrumuta o cheie, scrie BZI.

Acesta a schimbat butelia, însă nu era strânsă extans. Acesta a încercat-o cu o brichetă moment în care a luat foc. Nepotul a suferit arsuri după ce i-a luat foc geaca. Celelalte două persoane aflate în apartament au decedat în urma exploziei.

Două persoane sunt decedate, un bărbat de 68 de ani și o femeie de 65 de ani. Persoana preluată de TIM este un bărbat de 46 de ani care prezintă arsuri pe 30% din suprafața corporală, arsuri de grd. II și III.

Sursa: Realitatea de Iasi