Un drum din comuna Schitu Duca, județul Iași, s-a surpat pe o distanță de câteva sute de metri, după ploile din ultima perioadă. Circulația rutieră pe porțiunea de drum din comuna Schitu Duca a devenit aproape impracticabilă. În urmă cu câteva săptămâni, în zona respectivă, o persoană a fost luată de viitură.

 
 

Pericol pentru șoferii din județul Iași. Un drum s-a surpat pe o distanță de câteva sute de metri după ploile din ultima perioadă, iar circulația se desfășoară cu dificultate. 

Imaginile de coșmar sunt din comuna Schitu Duca. Mașinile circulă cu mare dificultate, iar riscul ca drumul să se surpe de tot este tot mai mare. 

 

Pentru reabilitarea drumului, primăria comunei Schitu Duca a cerut de la Guvern bani din fondul de rezervă. 

“Am fost pe teren alături de o echipă de specialiști pentru evaluarea daunelor produse de ploile puternice care au afectat infrastructura zonei și au luat viața unui cetățean din localitatea Pocreaca. În urma raportului operativ, au fost solicitate fonduri de urgență pentru reparația drumurilor distruse de viituri. Vom vedea și despre ce sumă este vorba”, a spus Grigore Corciovă, primarul comunei Schitu Duca.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentBogdan Despescu, întâlnire cu Andreas Holzer, directorul Oficiului Federal de Investigații Criminale din Austria
Articolul următorO nouă vulnerabilitate zero-day în Microsoft Word