Deputatul liberal ieșean Dumitru Oprea susține că în Anul Centenar, cele mai importante proiecte guvernamentale ar fi trebuit să asigure dezvoltarea infrastructurii rutiere și de cale ferată, fără ca populația să ceară acest lucru în nenumărate rânduri, sub diverse forme.

„În vreme ce toată suflarea PSD-ALDE se dădea de ceasul morții să condamne încă o «lovitură de stat» dată de opoziție și președintele Iohannis, mai multe organizații civice din Moldova organizau un nou marș motorizat spre București. Scopul marşului era să atragă atenția asupra faptului că actuala coaliție nu mișcă un deget pentru a construi infrastructura prin care să lege cea mai săracă regiune a țării de Transilvania și Vestul Europei. A continua să trăim în Românii paralele, cu viteze diferite de dezvoltare reprezintă adevărata subminare a intereselor naționale“, spune deputatul liberal.

„Spectacolul grotesc al pretinselor «lovituri de stat», clamate de propaganda PSD-ALDE, are un singur scop: inventarea unui dușman care nu lasă, chipurile, guvernanții să lucreze, deşi sunt de doi ani la putere. Timp în care au «măturat» de la Palatul Victoria doi premieri și au pus în operă cea mai haotică guvernare din istoria noastră democratică. La 100 de ani de la Marea Unire, România are în fruntea sa pseudo-politicieni și o culegere de minciuni pe post de Program de guvernare. Iar acest lucru nu este suficient, pentru că tot ei se revoltă și dau vina pe personaje imaginare pentru eșecul lor de a nu fi adevărați oameni de stat“, conchide Dumitru Oprea.

Articolul precedentIeșeancă, dusă de Poliție la închisoare: ce a făcut!
Articolul următorAmbulanță BGS, implicată într-un accident rutier