Medicii din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iași, au precizat că, în ultimele zile, au ajuns la unitatea amintită tot mai multe persoane.

Doctorii au precizat că, recent, la spitalul ieșean a ajuns I.L., în vârstă de 37 de ani, din localitatea Doroșcani, cu o plagă tăiată cu secera la piciorul drept. Acesta a fost internat în Secția de Chirurgie I a unității medicale ieșene.

Astfel, tot cu o plagă tăiată, de această dată cu faiul, la gamba piciorului stâng a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” și C.A., un pensionar de 68 de ani din localitatea Dorobanț. Și acesta a fost internat la Secția de Chirurgie I.

Mai mult, un alt bărbat, N.C., de 59 de ani, din localitatea Horpaz, a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

„Pacientul a sosit policontuzionat după o cădere în fântână. Acesta suferea de etilism acut. În urma căderii a suferi o contuzie toraco-abdominală și una cervicală, el fiind dirijat către Spitalul de Neurochirurgie, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Conform medicilor, la spital a ajuns și o femeie de 38 de ani, O.S., în urma ingestiei voluntare a unui corp străin, mai exact a unei cozi de linguriță. Pacienta a fost redirijată către Centrul Medical Hârlău. 

Articolul precedentSuspectată că a furat de mâncare
Articolul următorZeci de pacienți, cu domiciliu stabil la “Socola”