Un bărbat în vârstă de 37 de ani, Constantin P., din orașul Hârlău, a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat. 

Medicii ieșeni au precizat faptul că pacientul a declarat că ar fi fost agresat cu un cuțit de către un cumnat de-al său, în urma unui conflict spontan.

Pacientul a suferit o plagă înjunghiată în zonahemitoracelui stâng anterior. Acesta a declarat că ar fi fost agresat de un cumnat. Bărbatul a fost internatîSecția de Chirurgie din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon, din Iași”a declarat medicul Ovidiu Popa, din cadrul SMURD Iași.

La rândul lor, oamenii legii au anunțat faptul că au declanșat o anchetă, pentru a stabili ce anume s-a întâmplat și, respectiv, pentru a lua măsurile care se impun. 

De asemenea, potrivit doctorilor, un bărbat în vârstă de 44 de ani, Petru B., din orașul Târgu Frumos, a ajuns la spital.

Pacientul era policontuzionat prin agresiune fizică, respectiv după ce a fost lovit cu un par. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, un traumatism cranio-facial, o echimoză periorbitală dreapta și o contuzie toraco-abdominală”a adăugat medicul Ovidiu Popa.

Conform acestuia, la spital a ajuns și Cătălin H., în vârstă de 42 de ani, din localitatea ieșeană Gorban.

„Pacientul era policontuzionat tot prin agresiune fizică, după ce a fost lovit cu o furcă. El a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, un traumatism cranio-facial, o contuzie toraco-abdominală, o contuzie la antebrațul drept și, respectiv, o contuzie la coapsa dreaptă”încheiat doctorul ieșean. Și în aceste cazuri polițiștii efectuează cercetări. 

 

Articolul precedentAdolescent înecat într-un iaz din județ
Articolul următorPreotul Damaschin, de la spitalul Cuza Vodă, vrea să trimită 200 de copii în vacanță la mare