Cei 35 de elevi din județul Iași care au reuşit să obţină nota maximă la Evaluarea Naţională, la care li se adaugă cei 16 absolvenţi de liceu cu media 10 la Bacalaureat vor fi premiaţi în cadrul unei festivităţi care va avea loc joi, 18 iulie, de la ora 12.00 la Palatul Roznovanu.

„Acest gest de apreciere față de rezultatele excepționale ale elevilor și profesorilor a devenit o obişnuinţă pentru Primăria Municipiului Iaşi. Ca și ani precedenți, nu le vom da bani, ci câte un eReader şi, desigur, diploma și coroniţa pe care o merită cu toţii”, a declarat primarul Mihai Chirica.

În urma examenelor de Evaluare Naţională, 36 de elevi din judeţul Iaşi au obţinut media maximă, 12 dintre aceştia provenind de la Colegiul „Emil Racoviță”, 11 de la Colegiul Național, cinci de la Colegiul „Costache Negruzzi”, doi de la Colegiul „Mihail Sadoveanu” din Pașcani, doi de la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” și câte unul de la Liceul de Informatică „Grigore Moisil”, Colegiul de Artă „Octav Băncilă” și Școala Gimnazială „Alecu Russo”. Dintre cei 16 „zeciști” de la Bacalaureat șase au finalizat studiile la Colegiul Național, trei la Colegiul „Costache Negruzzi”, trei la Colegiul „Emil Racoviță”, trei la Colegiul „Garabet Ibrăileanu” și unul la Liceul „Vasile Alecsandri”.

Articolul precedentPosturi scoase la concurs la Spitalul Municipal Paşcani
Articolul următorPosturi didactice, scoase la concurs de Universitatea „Al. I. Cuza”