Agenții din cadrul Secţiei II de Poliţie au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Iaşi cu privire la faptul că soția sa ar fi fost contactată telefonic de o persoană necunoscută, care s-ar fi recomandat ca fiind medic și i-ar fi cerut suma de 17.500 de euro pentru operația fiicei lor, spunându-i că aceasta ar fi fost implicată într-un accident rutier.

„Persoana vătămată a realizat că este victima unei înşelăciuni și a contactat-o telefonic pe fiica sa, care i-a infirmat situaţia. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune, iar cercetările continuă în vederea identficării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Agenții din cadrul Poliției Municipiului Iași au fost sesizați, la rândul lor, de către o femeie de 71 de ani cu privire la faptul că ar fi fost contactată telefonic de către persoane necunoscute, care s-ar fi folosit de calităţi mincinoase și i-ar fi cerut 6.000 de euro pentru o presupusă operație a fiului ei, spunându-i că ar fi fost implicat într-un accident rutier.

Femeia le-a cerut escrocilor informaţii suplimentare, respectiv data de naştere a fiului ei, moment în care persoanele necunoscute au întrerupt convorbirea telefonică. Şi în această cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă la înşelăciune, iar cercetările continuă în vederea identficării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.

Articolul precedentÎncătușat în traficul din Iaşi: uite de ce!
Articolul următorAngajaţii puşcăriei din Iaşi, la CE de Fotbal!