Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat ieri, la Iași, că partidul său are șanse mari de a scoate un scor bun la alegerile europarlamentare, în condițiile în care PSD nu va mai lua un scor de 40%.

„Sunt foarte încrezător în șansele Partidului Mișcarea Populară la alegerile europarlamentare. Sunt alegeri foarte importante pentru toată scena politică. Sunt convins că pe 26 mai se va reseta toată viața politică. În primul rând, PSD nu va mai lua scorul pe care-l visează, de peste 40 % și în mod sigur și pentru celelalte partide va reprezenta un test important. Pentru noi, PMP, această bătălie nu este doar una pentru a ne atinge obiectivele. Vrem ca la Bruxelles să ajungă oameni competenți, capabili să reprezinte interesele naționale“, a spus Eugen Tomac.

Tomac a criticat populismul partidului de guvernământ împotriva intereselor europene: „Pentru România și pentru Uniunea Europeană, cea mai mare amenințare se află în interior. Cel mai mare inamic al proiectului european îl reprezintă populismul. Este un populism ieftin, care nu are nimic în comun cu România europeană, un populism vândut la aprozar de liderul PSD. Noi trebuie să susținem proiectele pentru Europa, iar populismul trebuie sancționat. La reuniunea PPE, suntem mandatați pentru a vota excluderea Fidesz din PPE, partidul lui Viktor Orban din Ungaria. Toate discursurile antieuropene trebuie taxate.”

Articolul precedentReactualizarea hărții strategice de zgomot a orașului Iași
Articolul următorSemnal de alarmă: Poluare la Pașcani – VIDEO