Europarlamentarul ieșean Cătălin Ivan a precizat miercuri, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că Gabriela Firea, primarul Capitalei, a fost “complice la răul imens făcut României” de către conducerea PSD.
“De-a lungul celor deja aproape patru ani care au trecut de când am intrat în conflict direct cu conducerea PSD-ului de atunci, anume cu Victor Ponta și Liviu Dragnea, pentru că am îndrăznit să spun că lucrurile în partid mergeau în direcția greșită, am fost făcut în toate felurile, de la securist, la trădător”, a menționat miercuri Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.
El a adăugat că, în toată această perioadă, rând pe rând, tot mai mulți lideri ai partidului au sfârșit prin a-i da dreptate.
“Fiecare, când i-a venit rândul, Victor Ponta, Bădălău – cu scrisoarea servită de Adrian Năstase -, Ecaterina Andronescu și, acum, Gabriela Firea, a ieșit public să critice regimul lui Dragnea, folosind aproape la virgulă declarațiile mele din 2014 – 2015. Nu am nicio satisfacție. Este trist să vezi ce a ajuns acest partid!”, a spus ieșeanul.
Cătălin Ivan a mai afirmat că îl bucură prea puțin faptul că timpul îi dă dreptate și că ce se întâmplă acum era evident înca din anul 2014. “Lașitatea, oportunismul și servilismul i-a împiedicat pe cei care puteau lua atitudine să o facă. Astăzi, Gabriela Firea are mare dreptate. La fel și Ecaterina Andronescu – acum câteva săptămâni. Este, însă, prea târziu… Mult prea târziu! Contează prea puțin răul făcut PSD-ului. Grav este răul imens făcut României, iar Gabriela Firea a fost complice”, a încheiat europarlamentarul ieșean.
Articolul precedentCu probleme, din pricina alcoolului
Articolul următorFOTO: Oamenii legii cer ajutorul ieșenilor, pentru găsirea unei femei