În perioada 28 iulie – 3 august, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi a Poliției Române, agenții au desfășurat acțiuni pentru prevenirea infracționalității incidente transporturilor feroviare, aeriene și navale, în 195 de aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale, în 398 de stații de cale ferată, precum și patrulând în 410 trenuri de călători.

În urma infracțiunilor constatate, polițiștii întocmit 68 de dosare penale, în care se desfășoară cercetări pentru probarea infracțiunilor săvârșite, majoritatea de furt, distrugere, evaziune fiscală, falsuri și uzuri de fals, contrabandă și pescuit ilegal, infracțiuni la regimul circulației.

Pe linie de prevenire, polițiști de la Transporturi din Brașov și Iași au organizat două exerciții de intervenție în situații de urgență, generate de accidentul între două locomotive. S-a testat astfel modul de organizare a cooperării între forțele participante și coordonarea acțiunilor de limitare și înlăturare a efectelor unor astfel de situații”, au precizat oamenii legii.

Articolul precedentCondamnat pentru vătămare, dus la TEMNIŢĂ!
Articolul următorA încercat să păcălească o PENSIONARĂ prin metoda “Accidentul”