Veolia Energie Iași anunță că astăzi, în intervalul orar 09:00-18:00, se vor execută lucrări pentru remedierea unei avarii apărute la Magistrala 1, în zona Bularga, pe strada Atelierului.

În vederea soluționării avariei, alimentarea cu apă și căldură va fi oprită în acest interval orar, în următoarele puncte termice: SalaGym Box din cartierul Bularga, Grupul Şcolar ,,Radu Cernătescu”, Liceul Anghel Saligny, Bloc Cămin Terom, Liceul de Chimie, Liceul ,,Petru Poni”, Liceul Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu”, Liceul Tehnoton, Liceul și căminul Sturza, Colegiul Tehnic de Electronică și Telecomunicații ,,Gheorghe Mârzescu”, Universitatea de Arte.

„Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat. Veolia Energie Iași ia toate măsurile necesare pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil. Compania rămâne la dispoziția clienților săi prin Centrul de Apel non-stop, apelabil la numărul 0.800.800.123, gratuit în orice rețea fixă sau mobilă. De asemenea, alternativa de contact rămâne adresa de mail [email protected]“, precizează reprezentanții Veolia Energie Iași.

Articolul precedentLocuitorii din Tătărași, lăsați fără apă potabilă
Articolul următorStație nouă de încărcare a mașinilor electrice inaugurată la Iași (GALERIE FOTO)