ApaVital a oprit furnizarea apei potabile în mai multe zone din județul Iași.

În vederea remedierii unei avarii apărute la o conductă de 300 mm situată în bulevardul Poitiers, furnizarea apei potabile a fost întreruptă către utilizatorii din bulevardul Poitiers (parțial), iar din cauza unei avarii la un branșament, ApaVital a oprit furnizarea apei potabile către utilizatorii din fundac Trei Ierarhi.

În vederea remedierii unei avarii apărute la o conductă de 80 mm diametru, situată în strada Scobâlțeni, intersecție cu strada Decebal din localitatea Podu Iloaiei, ApaVital a întrerupt furnizarea apei potabile către utilizatorii din străzile Scobâlțeni și Decebal din Podu Iloaiei.

Mai mult, pentru remedierea unei avarii apărute la o conductă de 63 mm diametru, ApaVital a întrerupt furnizarea pe strada Cuza Vodă și strada Culturii din localitatea Mircești.

În scopul igienizării rezervoarelor de apă de 450 mc și 50 mc capacitate din localitatea Butea, luni, 16 iulie, ora 8:00, pâna la ora estimată 17:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatile Butea și Miclăușeni, comuna Butea.

„În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioadele de întrerupere”, au precizat reprezentanții ApaVital Iași.

Articolul precedentUn nou ACCIDENT cu victime, pe şoselele din judeţul Iaşi
Articolul următorPrimăria Iași vrea să construiască un centru pentru rromii din Cicoarei, cu fonduri europene