Operatorul E.ON/Delgaz Grid va executa săptămâna aceasta lucrări care pot avea ca efect întreruperi de furnizare a energiei electrice.

Lucrările sunt desfășurate de echipele E.ON în perioada 2 – 6 decembrie.

Astăzi, în intervalul 08:00 – 16:00, pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează străzile Decebal, Podu de Piatră, Romană, Bulevard Nicolae Iorga, Șoseaua Națională. În același interval orar se intervine pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează strada Libertății, strada Sarmizegetusa, bloc D1-3, precum și străzile: Viticultori, Baltagului, Podgoriilor, Ursulea, Aleea Mihail Sadoveanu.

Totodată, afectate sunt și rețelele care alimentează străzile Hatman Șendrea, Pantelimon Halipa, la Policlinică.

Mâine, în intervalul 08:00 – 16:00, se intervine pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează străzile Gându, Tălpălari, Petru Rareș, Negruzzi Costache, Arcu, Fundac Gându.

Totodată, afectate sunt și rețelele care alimentează strada Buridava, Bulevard Nicolae Iorga, bloc F1, sc. C, precum și străzile Bucovinei, Bucur, Busuioc, Calafat, Cășin, Călugăreni, Cazărmilor, Toma Cozma, Mocanului, Munteni, Fundac Bucovinei, Fundac Olari.

Miercuri, în intervalul 08:00 – 16:00, se intervine pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează strada Oancea, bloc D5, dar și străzile: Egalității, Minervei, Orientului, Sălciilor, Bradului.

Joi, în intervalul 08:00 – 16:00, se efectuează reparații la rețeaua de medie tensiune care alimentează străzile Ciric, Stejar, stradela Ciric, precum și străzile: Sf. Lazăr, Grigore Ureche, bloc Peneș Curcanul.

Vineri, în intervalul 08:00 – 16:00, se vor efectua reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează strada Sarmizegetusa, bloc I2, precum și strada Vămășoaia.