Formația Politehnica Iași va întâlni astăzi, de la ora 21:00, la Chiajna, echipa Concordia, în etapa a XIII-a a play-out-ului Ligii I.

Ieșenii vor întâlni o echipă deja retrogradată, care are o singură victorie în ultimele 27 de partide. Având în vedere faptul că Poli nu mai are nicio şansă de a mai atinge ultimul obiectiv al sezonului, clasarea pe locul IX, după ce a ratat, succesiv, toate ţintele propuse, cupele europene, calificarea în play-off, câştigarea play-out-ului şi nu are emoţii legate de retrogradare, elevii lui Flavius Stoican pot juca fără vreo presiune.

Pentru această partidă, antrenorul Flavius Stoican nu va conta pe Burlacu, Sin și Mihalache, toți accidentaţi plus Frăsinescu, Bădic şi Nascimento, care au fost învoiţi.

Deși a fost confirmată toxiinfecția alimentară suferită de jucători din cauza mâncării de la hotelul unde a fost cazată echipa, oficialii formației ieșene nu vor face plângere deoarece au mai multe facturi neachitate la acel complex unde stă atunci când joacă în zona Capitalei.

Articolul precedentFOTO: Alegeri europarlamentare: primarul a votat. Ce mesaj a avut Mihai Chirica
Articolul următorZi importantă pentru Mănăstirea Vlădiceni