Agenții din cadrul Secţiei III de Poliţie Rurală Popricani au acționat recent în comuna Ţigănaşi pentru combaterea faptelor de comerț ilicit și asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică. 

Au fost verificate 18 autoturisme și au fost legitimate 67 de persoane. Au fost date 21 de amenzi, în cuantum de 7.070 de lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în cuantum de 900 de lei.

Astfel, a fost amendată o femeie de 54 de ani, din comuna Ciurea, deoarece a oferit spre vânzare în comuna Țigănași un cazan, dar fără a îndeplini condiţiile legale.

Totodată, cazanul a fost confiscat. Mai mult, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Iași, a fost amendat cu suma de 600 de lei deoarece a oferit spre vânzare doi cai în comuna Țigănași, fără a avea documentele prevăzute de legislaţia sanitar-veterinară în vigoare.

În plus, a fost amendat cu 400 de lei un tânăr de 21 de ani, din comuna Ciurea, deoarece, aflându-se în comuna Țigănași, a făcut scandal într-un loc public, adresând injurii, cuvinte şi expresii jignitoare.

Articolul precedentPus la plată de oamenii legii după ce a făcut scandal
Articolul următorBradul cu spectacole, la Teatrul Luceafărul