Agenții din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea a trei fapte de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada 6 – 16 iunie , în timp ce s-ar fi aflat în municipiul Iași, prin exercitarea de acte de violență, acesta ar fi deposedat trei femei, cu vârste cuprinse între 54 și 68 de ani, de lănțișoarele de la gât, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 4.600 de lei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, a declarat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție (IPJ) Iași.

Conform acesteia, tânărul a fost prezentat la finele săptămânii trecute, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă în acest caz.

Polițiștii ieșeni au adăugat că au mai identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Astfel, agenții din cadrul Secției IV de Poliție au descoperit un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, pe data de 22 iunie 2019, în timp ce s-ar fi aflat în municipiul Iași, acesta ar fi deposedat, prin smulgere, o femeie de 39 de ani de o geantă, cauzându-i un prejudiciu de 200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, bunul fiind restituit persoanei vătămate”, a mai precizat Ioana Buștiuc.

Potrivit acesteia, pe baza probatoriului administrat în cauză, individul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, tânărul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Și în acest caz continuă cercetările.

 

Articolul precedentTot mai mulţi şoferi ieşeni, prinşi băuţi la volan
Articolul următorÎn stare gravă, la spital, după ce au fost ÎMPUŞCAŢI!