Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a intervenit în municipiul Iași, str. Hlincea, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată.

Au ars aproximativ 1000 metri pătraţi de vegetație uscată şi 500 kg deșeuri menajere. Cauza probabilă de producere a incendiului  a fost focul deschis în spații deschise.

Totodată, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Canta, pentru stingerea unui incendiu produs la o platformă cu tomberoane. Au ars patru tomberoane din plastic și aproximativ 800 kg deșeuri. În urma incendiului a fost afectat un autoturism. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Mai mult, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Canta, pentru stingerea unui incendiu produs la o platformă cu tomberoane Au ars opt tomberoane din plastic, aproximativ 800 kg deșeuri și 4 metri liniari de gard, din policarbonat. În urma incendiului a fost afectat un autoturism. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

De asemenea, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Stindardului, pentru stingerea unui incendiu produs la o platformă cu tomberoane. Au ars patru tomberoane din plastic și deșeurile din interiorul acestora. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise. Din primele informaţii reiese că suspecţi pentru incendierea tomberoanelor sunt doi minori.