La licitația organziată de ApaVital Iași pentreu achiziționarea de 19 autoutilitare, pentru suma de 310.500 de euro, fără TVA. s-au înscris două firme conduse de omul de afaceri Bogdan Pițigoi.

Firma de apă-canal a Consiliului Județean Iași, ApaVital SA, a demarat o licitație privind cumpararea unui număr de 19 auto utilitare.

Prevederea bugetară stabilită de sefii ApaVital este de 310.500 de euro, fără TVA. La procedură s-au înscris societățile Casa Auto Valea Lupului SRL și Casa Auto SRL. Comisia de evaluare a licitației verifică în această perioadă ofertele financiare depuse de cele două societăți.

“Autovehiculele ofertate vor avea în Iași service agreat de către producător. Service-ul va avea dotare completă pentru întreaga gamă de operații: mecanică, tinichigerie, electricitate, diagnoză. Service-ul în garanție se va efectua conform legislației în vigoare. Termenul de garanție minim al produselor ofertate va fi de 3 ani în limita a 100.000 km. Livrarea se va efectua în Iași, strada Aurel Vlaicu, nr. 78A, în prezența personalului desemnat de către autoritatea contractantă. Cheltuielile efectuate cu transportul produselor până la sediul ApaVital SA vor fi suportate de către ofertant”, se arată în caietul de sarcini.

Articolul precedentMihai Glod, șef încă patru ani la Spitalul Clinic Căi Ferate Iași
Articolul următorScuarul “Plopii fără soţ”, modernizat de municipalitate