Lipsă totală de respect din partea antrenorului Politehnicii Iași, Flavius Stoican, care a hotărât să nu mai vină la întâlnirile cu presa până la sfârșitul sezonului. Deranjat de critcile aduse primarul Mihai Chirica, dar nu și de rezultatele dezastruoase din play-out și modul jalnic în care s-a exprimat echipa pregătită de el, Stoican, care încasează un salariu de 6.000 de euro plus prime de joc și bonusuri, nu a mai catadicsit să vină la întâlnirea cu mass-media.

Astfel, la conferința de presă organizată înaintea partidei din deplasare, cu Gaz Metan Mediaș, Flavius Stoican l-a trimis pe ”secundul” său Adrian Kerezsy, iar acesta a precizat că până la sfârșitul sezonului vor veni la întâlnirile cu presa doar colaboratorii lui Stoican. „pentru ca mass-media să-i cunoască mai bine”.

„Am venit la dorința antrenorului principal Flavius Stoican, pentru că dumnealui a hotărât ca în scurtul timp rămas până la sfârșitul campionatului să ne cunoașteți și pe noi, cei care colaborăm cu dumnealui. Probabil la următoarea conferință va veni preparatorul fizic Denis Zmeu, apoi antrenorul cu portarii Benone Dohot”, a declarat Adrian Kerezsy.

Președintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, nu a dorit să comenteze gestul făcut de antrenorul Flavius Stoican.

Articolul precedentSpectacolul „La Traviata”, aplaudat la scenă deschisă
Articolul următorMai multe străzi importante din Iași vor fi reabilitate