Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat că jucătorii săi pot obține victoria în fața formației Dinamo București dacă vor avea atitudine, determinare și vor greși mai puțin în partida de astăzi, de pe teren.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, împotriva unui adversar cu nume, care și-a anunțat candidatura la titlu pentru sezonul viitor. Vrem să ne ridicăm la nivelul lor și să facem totul pentru a lua cele trei puncte. Vom intra pe teren cu gândul de a câștiga acest meci. Nu va fi ușor, dar nici imposibil. Pentru asta trebuie să fim lucizi în fața porții, să marcăm și să fim atenți pe faza defensivă, pentru că au jucători care pot face diferența. Vreau să avem o atitudine bună, determinare, cum am avut în ultima perioadă pe teren străin. Avem de luat o revanșă pe teren propriu, unde nu am reușit să acumulăm puncte în play-out și cred că este momentul să câștigăm”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

Tehnicianul formațeii ieșene susține că va aborda meciul cu un sistem cu doi fundași centrali.

„Vom începe cu doi stoperi și în funcție de rezultatul jocului, dacă este nevoie, am putea trece la sistemul cu trei fundași centrali. Deja știm foarte bine ce avem de făcut. Este bine că am jucători polivalenți, cum sunt Mihalache și Cioinac, pe care pot să-i schimb în timpul jocului”, a menționat Stoican.

Articolul precedentPortar american, la Politehnica Iași
Articolul următorSpitalul de Neurochirurgie, centru internațional de pregătire