Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat că o victorie în partida de astăzi, cu Dunărea Călărași, ar asigura într-o mare măsură liniștea pentru ultima parte a campionatului.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, pe care trebuie să o câștigăm. Chiar dacă ei vin după o victorie în fața celor de la Dinamo, jucăm pe teren propriu și trebuie să facem totul pentru a lua cele trei puncte. Dacă vom câștiga acest meci, ne vom asigura într-o mare proporție o liniște pentru partidele viitoare. Sper ca jucătorii să fie conștienți de importanța acestui meci”, a declarat Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a mai precizat că este mulțumit de munca pe care a depus-o în dealul Copoului, după ce a fost criticat de priamrul Miahi Chirica.

„Fiecare om are o opinie, dar eu sunt mulțumit de ceea ce am realizat la această echipă. Indiferent de problemele pe care le-am avut, am luptat până în ultima etapă pentru un loc în play-off. Am suferit în play-out, pentru că nu este ușor să-i faci pe jucători să înțeleagă că a început un alt campionat. Am avut o discuție cu președintele și cu membrii Comitetului Director, care mi-au dat asigurări că voi continua“, a menționat Flavius Stoican.