Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat că speră în continuare în redresarea formației sale, chiar dacă acum este pe loc retrogradabil.

„Chiar dacă acum suntem într-o situație care nu ne dă mari speranțe, eu sunt încrezător că se poate. Cu o victorie la Astra, putem spera din nou la lucruri frumoase. În meciurile foarte grele cu Astra în deplasare și FCSB pe teren propriu, mi-am propus să nu pierdem. Foarte bine ar fi ca în aceste două meciuri să obținem patru puncte, iar dacă le-am câștiga pe ambele ar fi fantastic. Mai jos decât suntem acum nu avem unde să picăm! Vom face totul pentru a câștiga meciul cu Astra“, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a precizat că nu va apela la clauza de reziliere în cazul în care va fi demis.

„Dacă planurile noastre nu ies așa cum ne dorim în aceste două meciuri, sunt la dispoziția clubului. Fără clauze, fără nimic. Eu am însă încredere în mine și în jucători. Am încredere că vom face un meci bun. Am încredere că fotbalul ne va răsplăti. Spun asta pentru că în marea majoritate a meciurilor pe care le-am pierdut, am făcut un joc bun. Sper să avem și șansă, să avem un arbitraj corect și să nu mai facem greșeli personale“, a încheiat Stoican.

Articolul precedentMașini de curse construite de studenții ieșeni, prezentate la TUIASI
Articolul următorMoartea l-a scăpat de acuzația de contrabandă