Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat că își dorește ca elevii săi să continue seria de rezultate pozitive în partida de la Chiajna, cu Concordia.

„Venim după trei partide în care am obţinut două victorii şi un egal, atmosfera este foarte bună în vestiar. Vreau să fim realişti că avem mult de muncă în continuare. Nu am reuşit decât să ne ridicăm moralul şi să avem o stare de spirit foarte bună. Trebuie să mergem la Chiajna să obţinem un rezultat bun”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a precizat că pentru partida de la Chiajna nu va putea conta pe Rus, Panţîru (suspedaţi) şi Bădic (în recuperare după o operaţie la genunchi), în timp ce Mihalache este incert.

„Mihalache a jucat cu dureri la genunchi la ultima partidă. A făcut o injecţie înainte de meciul cu Dunărea Călăraşi, dar durerile au persistat şi el a devenit incert pentru partida de la Chiajna. În plus, Rus şi Panţîru sunt suspedaţi, iar Narcis Bădic va sta şi el din motive medicale. Chiar şi aşa, încercăm să scoatem maximum din acest meci. Gândul nostru este doar la victorie”, a menționat Stoican.

Articolul precedentDotări de 2,5 milioane de lei la Spitalul de Recuperare
Articolul următorLipsă de interes a ieșenilor față de proiectele Primăriei