Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat că își dorește în noul sezon o participare în cupele europene.

„Mă bazez pe nucleul cu care Iaşul a obţinut în premieră calificarea în play-off şi vreau să le mulţumesc încă o dată acestor jucători, convins fiind că îmi vor răsplăti şi sezonul viitor încrederea acordată. Ne dorim mult mai mult şi sper ca oamenii de lângă noi să ţină pasul. Vreau să jucăm în cupele europene”, a declarat Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a mai precizat că Platini nu-și dorește să mai joace în Copou: „ Platini este absent nemotivat şi va trebui să suporte consecinţele. Am înţeles că a vorbit agentul său cu conducerea clubului și există câteva oferte pentru el.”

Platini, care a absentat de la reunirea lotului, mai are încă un an de contract cu formația ieșeană.

Și căpitanul formației ieșene, Andrei Cristea, s-a declarat optimsit înaintea noului sezon.

„ Sper ca sezonul viitor să fie măcar la fel de bun ca precedentul. Nu vreau să promit nimic, aştept să vedem conturat lotul de jucători. Dacă vor fi bani vom putea aduce fotbalişti de calitate, dacă va fi linişte din punct de vedere financiar ne vom putea îmbunătăţi performanţele”, a precizat Andrei Cristea.

Articolul precedentBotoșănean adus în stare gravă la Iași
Articolul următorContrabanda este “în floare” la Iaşi!