Fostul președinte al clubului de fotbal din Copou, Florin Prunea, a câștigat procesul care îi fusese intentat de către șeful Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu.

Magistrații din cadrul Tribunalului București au respins cererea de acordare a unor daune morale formulată de Burleanu împotriva lui Prunea.

Instanța respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtului de obligare a reclamantului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu drept de a se formula cerere de apel”, au precizat magistrații. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată.

În urmă cu câteva luni, Răzvan Burleanu l-a dat în judecată pe Florin Prunea. Cei doi se află în scandal de o bună bucată de vreme. Reales președinte al FRF după ce l-a învins pe IonuțLupescu încă din primul tur, Răzvan Burleanu l-a chemat în fața instanței pe Florin Prunea, unul dintre aprigii săi contestatari. În calitate de reclamant, Burleanu le-solicitat judecătorilor din cadrul Tribunalului București să îl oblige pe fostul șef al Politehnicii Iași la plata unor daune morale.

Fost angajat al FRF, Prunea îl dăduse și el în judecată pe Burleanu, pe care-l considera vinovat de eșecul mandatului lui Christoph Daum pe banca echipei naționale, dar fără sorți de izbândăTotuși, Prunea a cîștigat drepturi salariale restante din partea FRF, după ce fusese concediat.

Fostul mare portar Florin Prunea a dezvăluit recent pentru presa centrală că a fost dat în judecată de Burleanu, din cauza unor declarații făcute într-o emisiune TV. „Răzvan Burleanu m-a dat în judecată, contestă declarațiile făcute la o emisiune. Nu are de ce să mă dea în judecată, am făcut afirmații în mod civilizat, ar fi afirmat fostul șef al clubului din Copou.

Cât timp a fost președintele clubului CSM Poli Iași, Prunea a fost un „client” fidel al Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, care l-a amendat constant pentru declarații făcute la adresa modului în care Burleanu conduce fotbalul românesc.

În emisiunea de la Realitatea TV, fostul portar al Generației de Aur ar fi atras atenția asupra unor presupuse abuzuri în cadrul FRF.

Articolul precedentMihai Chirica: “Parlamentarii puterii au transformat România într-un stat care-și apără infractorii! Rușine să vă fie!”
Articolul următorPleci în vacanţă? Iată ce recomandă polițiștii ieșeni!