O fostă asistentă medicală din Iaşi, Maria A., în vârstă de 64 de ani, a ajuns vineri dimineaţă în stare gravă la spital, după ce şi-a aprins o ţigară.

Aşadar, doctorii ieşeni au precizat că femeia, care este imobilizată la pat, în urma unui accident vascular cerebral ischemic, suferind şi de Parkinson, şi-ar fi aprins o ţigară, pe care a scăpat-o din gură şi de la care s-a aprins pătura cu care ea era învelită.

“Pacienta a suferit o arsură de gradul III la hemitoracele anterior drept şi cervical anterior. Aceasta a rămas internată la Clinica de Chirurgie Plastică”, a precizat vineri prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

De asemenea, conform acesteia, la Spitalul “Sfântul Spiridon”, din Iaşi, a ajuns şi Constantin C., un tânăr în vârstă de 19 ani, din zona Canta, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost înjunghiat de către un amic.

“Acesta a suferit o plagă tăiată penetrantă de peste şase centimetri adâncime, pe faţa externă a coapsei stângi. Pacientul a rămas internat la Clinica de Chirurgie”, a încheiat Diana Cimpoeşu.

Articolul precedentAccident ORIBIL: tractorul i-a AMPUTAT mâna!
Articolul următorFOTO: ACCIDENT rutier, în localitatea Popricani: TIR răsturnat pe șosea!