Fostul fotbalist al Politehnicii Iași Andu Moisi rămâne sub control judiciar, după ce şi-a sechestrat iubita şi i-a distrus mai multe lucruri personale. Tribunalul Iaşi a respins contestaţia formulată în cazul lui Andu Moisi. Decizia este definitivă.

Andu Moisi a stat o noapte în arest după ce a fost acuzat de iubită că a sechestrat-o și că i-a distrus laptopul și telefonul mobil. Fotbalistul a fost ridicat de polițiștii ieșeni după ce fosta sa iubită a făcut o plângere și a cerut ajutor. Andu Moisi a fost în urmă cu câteva zile prezentat în fața judecătorilor și a fost plasat sub control judiciar. Jucătorul rămâne sub control judiciar, Tribunalul Iași a respins contestația în cazul acestuia. Decizia este definitivă.

Pe data de 10 iunie, polițiștii din cadrul Secției 6 au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 30 de ani despre faptul că fostul său iubit, adică Andu Moisi, ar fi sechestrat-o și i-ar fi distrus telefonul și laptopul.

Mai mult decât atât, tânăra le-a spus polițiștilor că Moisi i-a luat un card și o sumă de bani. Cearta între cei doi ar fi avut loc pe data de 6 iunie, însă femeia nu a mers imediat la poliție.